WinRAR til Mac – pålideligt komprimeringsprogram

WinRAR til Mac – pålideligt komprimeringsprogram

Mangler du et program, der kan komprimere RAR filer på din MacBook?

Så er WinRAR et program til dig, der gerne vil udnytte den plads, du har på harddisken. Programmet er efterhånden blevet mere og mere populært, fordi programmet ofte er i stand til at oprette arkiver hurtigere end konkurrenterne. Når du downloader og bruger WinRAR til Mac, så sparer du både diskplads, transmissionsomkostninger og arbejdstid. Nedenfor kan du læse en anmeldelse af programmet og blive klogere på, hvad programmet kan.

Disse formater understøtter WinRAR

WinRAR fungerer som et ZIP-program, der gør det langt nemmere for dig at arkivere forskellige data og filer til mindre arkiver. Når du komprimerer dit data, komprimerer WinRAR dine filer til RAR-filer, som faktisk kan ende med at blive 8 til 14 procent mindre end almindelige ZIP-filer. Programmet findes nu til Macbooks.

Så er du Macbook-bruger og mangler du et komprimeringsprogram, så er WinRAR løsningen.

Programmet har en lang række funktioner, men én af de ting der er værd at bide mærke i, er programmets store udvidelse. Nu er det nemlig muligt at dele dine RAR filer på tværs af forskellige platforme, hvor du kan sammensætte filerne. Du kan nemt oprette komprimerede filer, kryptere dem og senere dele dem med resten af verdenen – og mellem Windows-brugere.

WinRAR er desuden et oplagt program til multimediefiler. Det understøtter mange forskellige komprimeringsformater, som er nogle af de mest brugte. Nedenfor er bare nogen af de mange formater, programmet understøtter:

  • RAR
  • ZIP
  • CAB
  • ARJ
  • LZH
  • ACE
  • RAR

Hvis du vil bruge programmet til multimediefiler, er det begrænset, hvad du selv behøver at gøre. Programmet sørger nemlig for at vælge den bedste komprimeringsmetode til dit data.

Send data via nettet

WinRAR har en adgangskryptering på 128 bit, som er ideelt, hvis du sender data via nettet. Generelt er det nemt at betjene programmet, hvor du nemt og hurtigt enten kan komprimere eller udpakke arkiver. Hvis du først ønsker at teste programmet inden, du køber det, kan du mange steder få en prøveperiode på 40 dage.

Du kan vælge imellem mange forskellige sprog samt platformversioner alt efter, hvad du har mest behov for. Hvis du ønsker at tilgå flere forskellige platformversioner, er der mulighed for at købe flere licenser på én gang. Senere kan du selv vælge til og fra og i sidste ende sammensætte de forskellige kriterier, du har til programmet.

  • Send data via nettet hurtigt og nemt, når du komprimeret og krypteret filerne i programmet
  • Tilgå de mest populære platformversioner i WinRAR

Få fremtidige opdateringer i WinRAR

Fordelen ved at investere eller prøveteste WinRAR er desuden, at programmet løbende giver dig mange forskellige opdateringer helt gratis. Det vil sige, at der løbende kommer en masse forbedringer i programmet. Noget af det, der er nyt, er blandt andet nogle af de hurtige metoder, programmet bruger til at komprimere. Det giver generelt højere komprimeringsforhold for stærkt komprimerbare datatyper, når du eksempel ønsker at oprette det, der kaldes RAR5 arkiver.

Derudover sørger WinRAR for at gøre det overskueligt for dig, når du enten skal pakke eller udpakke forskellige arkiver. Du får desuden et overblik over samlede mapper med de forskellige arkivparametre.