Sådan kan du få råd til en ny og hurtig Mac

Sådan kan du få råd til en ny og hurtig Mac

Der er ingen tvivl om, at Mac er den foretrukne computer for rigtigt mange mennesker, ikke mindst studerende. Selv en Mac holder dog ikke evigt, og efter en årrække kan det ske, at den man har, er blevet lidt langsom. Mac er ikke blandt de billigste, når det gælder computere, og hvis du har brug for en ny og hurtig Mac men har svært ved at finde pengene, så læs med her og få gode råd.

At Mac især er populært blandt studerende er meget tydeligt, når man begiver sig ind på en af de mange caféer i København eller andre store studiebyer, for her sidder mange studerende med deres computere med det ikoniske æble. Hvorfor Apple i sin tid valgte dette navn og logo er egentligt en sjov historie, men den kan du finde et andet sted.

Tjen penge på aktier

En af de ting, du kan gøre for at skaffe flere penge, om end over et stykke tid, er at begynde at købe aktier. Når du handler med aktier, har du mulighed for at tjene penge, hvis dine selskabers kurs stiger og dermed bliver mere værd. Nogle selskaber betaler desuden udbytte, og her kan man med fordel geninvestere dette, men det kan altså også være en mulighed at trække pengene ud, hvis man har brug for dem til eksempelvis en ny computer. Du kan læse mere om investering på https://aktieskole.com/ og mange andre steder.

Spar sammen

En anden mulighed kan være at spare sammen, til du har nok til at kunne købe en ny computer. I det hele taget er det en god idé at spare op, så man har dels til uforudsete udgifter men også til ting man gerne vil købe eller gøre, for eksempel rejser eller måske et hus. Det kan dog også være en mulighed at købe din nye Mac på afbetaling, men her skal du være klar over, at der kommer renter på, og computeren dermed kommer til at koste langt mere, end hvis du havde betalt kontant.

Køb brugt

Den sidste mulighed, vi vil se på her, er at købe brugt. Her er det ikke sikkert, du kan finde den aller nyeste model, men hvis det ikke betyder så meget, kan der være mange penge at spare ved at søge på Den Blå Avis eller andre steder. Der findes også forretninger, der handler med brugt computerudstyr, og her har du en større sikkerhed for, at produktet er i orden og der ikke er tale om hælervarer.

Herudover ydes der ofte en garanti, og den finder du ikke, når du handler med privatpersoner. Det er der dog ofte ingen problemer i, og rigtigt mange har glæde af at handle på denne måde, hvor man får rigtigt meget for pengene. Det gælder ikke kun computerudstyr, men de fleste andre ting, og derfor kan det være værd at svinge forbi en af disse platforme, inden man sætter kursen mod det nærmeste varehus, for ofte kan man finde produktet brugt men til en brøkdel af udsalgsprisen.