Sådan downloader du musik og videoer fra YouTube

Sådan downloader du musik og videoer fra YouTube

Nogle gange er det fedt bare at lytte til noget random musik, der bare kommer i en lind strøm, uden at du behøver at gøre noget for det. Det er meget bekvemt, når du enten bare skal slappe af eller lave et eller praktisk. Så er du nemlig fri for hele tiden at lede efter et stykke musik og afspille det. Det giver nogle pauser imellem musiknumrene, og det er ret irriterende, når du lige er i gang med noget andet.

Andre gange så vil du godt have lov til selv at bestemme, hvilke musiknumre du vil høre, og så er det ok at skulle finde dem frem en ad gangen. Hvis du nu downloader dine yndlingsnumre direkte fra YouTube, så kan du have dem som en slags playliste. Det er ret smart.

Den nemme måde at downloade fra Youtube

Måske ved du allerede, hvordan du kan downloade musik og musikvideoer fra YouTube, måske synes du, det er lidt bøvlet – eller også har du aldrig prøvet det før. Så er det godt, at der findes en glimrende guide til det. Guiden er letforståelig, og den beskriver nøjagtigt, hvordan du gør det.

Se her på sådan downloader du videoer fra YouTube, og få en god forklaring på, hvordan du gør det på den allernemmeste måde. Sæt dig grundigt ind i det, eller læs det flere gange. Det er ikke så kompliceret, og du vil snart blive en haj til det.

Du får også at vide, hvordan du kan nøjes med at downloade lydfilen til videoen. Det kan være ret praktisk, hvis du vil have den som en MP3-fil, som du kan høre på din device.

Det vil også være muligt at redigere i videoen, sådan at du kan forbedre kvaliteten og formatet af den. Programmet hedder 4K Video Downloader, og det er et meget brugervenligt program, der stille og roligt guider dig igennem processen med at få hentet og gemt diverse musiknumre.

Numrene kan sorteres i kategorier eller andet, og på den måde får du sat din musik i system. Det er smadder smart.

Lav din egen liste – eller lav flere lister

Når du har fået lært, hvordan du downloader med 4K Video Downloader, så vil det være nemt for dig at lave din egen liste med enten lydsiden eller både lyd- og billedsiden. På den måde kan du få skabt dine helt personlige favoritlister med musikvideoer og lydfiler.

Hvis du holder af nogle forskellige kunstnere eller forskellige musikgenrer, så kan du med fordel lave flere forskellige lister. Så er der styr på numrene, og du kan altid finde det, som du gerne vil høre, og du kan begrænse udvalget. Har du mange numre, så kan det godt være lidt af en opgave at finde et bestemt. Det kan også bare være sådan, at der bliver lavet et mix af dine yndlingsnumre, som du kan lytte til.

Download dine favoritnumre, sæt dem ind på nogle lister, og nyd at afspille dem igen og igen.

Du kan også downloade musik og film fra YouTube, Netflix, Hulu, Disney+ og mange andre streaming-tjenester med Audials One fra Tunebite.dk