Sådan blokerer du reklamer i din browser

Sådan blokerer du reklamer i din browser

Noget, rigtig mange af os har og er afhængige af, er en computer. Mac, almindelige stationære og bærbare. Der findes lidt forskelligt, men fælles for alle er, at vi gerne vil have, at de fungerer. Derfor er det altså ret irriterende, når din computer for eksempel er langsom. Det er nemlig sjældent, at vi har tålmodigheden til den slags. Heldigvis er der gode muligheder for at afhjælpe den slags problemer. Du kan blandt andet få den renset af nogle, der har styr på netop dette. Derudover kan du også få hjælp til at blokere reklamer i din browser. For reklamer er en ganske irriterende ting, ingen har lyst til at se på.

Et antivirusprogram er også en vigtig ting

Ydeevne er bestemt noget, der spiller en vigtig rolle for mange. Men det er mindst lige så vigtigt, at din computer er sikret imod virus. Ét antivirusprogram, mange bruger, er Avast. Dette er nemlig rigtig godt at have, og det fungerer både til computer, telefoner og tablets. Læs mere om Avast. Udover et solidt antivirusprogram, tilbyder Avast også en god browser. Denne hedder Avast Secure Browser, og er bestemt noget, du kan overveje. Det er der nemlig rigtig mange andre, der gør.

Med Avast Secure Browser bliver diverse reklamer automatisk blokeret. Dette er en ganske dejlig ting, da reklamer altså findes rigtig, rigtig mange steder på nettet. For eksempel på YouTube, Facebook og en masse andre sider, mange af os besøger. Nogle gange sker det, at vi ved en fejl trykker på en reklame. Og så popper der pludselig noget op. Ofte er det en eller anden mærkelig side, ingen har lyst til at besøge. Så der er naturligvis mange, der gerne vil blokere disse reklamer fra deres browser. Og det kan du altså snildt gøre med Avast Secure Browser.

Vær altid opmærksom på de sider, du besøger

Nogle hjemmesider er mere troværdige end andre. Reklamer gør ikke nødvendigvis en side mindre troværdig. For rigtig mange afhænger nemlig af den indtægt, disse reklamer giver dem. Men kommer der diverse pop ups med mærkelige spil og diverse muligheder for at tjene penge, er det jo lidt suspekt. Så prøv gerne at undgå disse. Én måde at gøre det på, er jo at undersøge, hvad Avast har at tilbyde. For det er en rigtig god måde at blokere en masse reklamer på.

Der er altså mange muligheder, hvis du vil optimere din Mac lidt. Det er bare med at finde ud af, hvad du lige har behov for. Er det Avast software, du skal bruge eller har du brug for nogen til at hjælpe med at optimere din computers ydeevne? Disse to muligheder er ganske fornuftige, og gør bestemt en forskel. For det sker ofte, at ens computer bliver lidt langsommere med tiden. Lige meget om du har Mac eller Windows. Det er naturligvis noget, vi alle gerne vil undgå. Men det er ikke altid helt nemt. For jo mere vi bruger computeren, jo mere bliver den jo også udsat for.