Ryd op på din Mac med Mackeeper

Har du også oplevet, at din Mac begynder at arbejde langsommere? Ikke bare når du er på nettet, men også når du arbejder eller skal gennemså dine billeder. Det kan være frygtelig irriterende og gøre, at selv de mindste opgaver kommer til at tage meget længere tid, end du forventer.

Heldigvis skal der ikke så meget til, hvilket 12,096,238 (i april 2018) andre mac-brugere også har opdaget. Med det simple program fra MacKeeper kan du rydde op på harddisken ved hurtigt og sikkert at fjerne alle de ting, der optager plads på din computer.

Hvornår kan MacKeeper hjælpe dig?

Der er rigtig mange små røde lamper, der kan lyse op, når din Mac begynder at blive langsom, varm eller bare ikke har mere lagringsplads. I stedet for at løbe til en dyr reparatør, så kan du bruge MacKeeper, når:

  • Din harddisk fortæller dig, at den er fuld
  • Du har for mange browser extensions (browser udvidelser)
  • Du ikke længere kan fuldføre en installering af en app.

Alle de ovenstående er tegn på, at din Mac trænger til en oprydning på harddisken, og at der skal lidt hjælp til for at få den gennemført på en effektiv og grundig måde.

Sig farvel til spam og junk filer

Noget af det, der virkelig kan fylde godt op på din harddisk, er de mange junk mails, junk filer og spam, der gemmer sig rundt omkring på harddisken og er med til at gøre din computer langsom i optrækket og måske også gøre, at den kører sig varm ind imellem.

Med Mackeeper ’Safe Cleanup’ kan du let og hurtigt sørge for at få styr på dem alle og pludselig have oceaner af plads tilgængeligt på din Mac, der ellers før var både langsom og fuld.

Safe Cleanup tømmer din skraldespand, sørger for at komme ud i alle hjørnerne og rydde ud i spam og junk – og alt sammen mens dine personlige filer og dokumenter forbliver uberørte gennem hele processen, så du kan være helt sikker.

Finder alle dine duplikater

Der er ikke noget bedre end en splinterny Mac. Men du kan få stort set det samme ud af din gamle maskine, for der skal hverken noget helt nyt eller magisk til for at oppe ydelsen til maksimum.

Duplikat Finderen går på jagt i dine arkiver og finder alle dobbeltgængere på din Mac. Det går hurtigt, det er let, og det sørger for at rense din Mac i bund og finde den gamle plads og hurtighed frem igen. Den giver dig alt det, du ønsker af et Mac rensesystem.

Det vigtigste ved denne funktion er, at der ikke bliver slettet noget, før du godkender sletningen og alle de originale filer forbliver sikkert opbevaret gennem det hele sammen med systemfilerne.

Slip endegyldigt af med apps

Med Smart Uninstaller kan du hurtigt og let slippe af med de apps, der ellers kan ligge og gemme sig, selv efter du regner med, at de er slettet. Når du sletter en app efterlader det et spor på din Mac, det fylder og kan være med til at nedsætte hastigheden og funktionen af maskinen.

Med Smart Uninstaller bliver sporene fundet og slettet, selv om de er fordelt over hele harddisken.

Den sørger med andre ord for, at de apps, du gerne vil slette, rent faktisk forsvinder fra din computer i stedet for at ligge og gemme sig. Samtidig finder og sletter funktionen også uønskede widgets, plugins og browser extensions (browser udvidelser).

Læn dig tilbage, og lad MacKeeper gøre arbejdet for dig

Det skal ikke være indviklet eller farligt at rense din Mac og sørge for, at den kører hurtigst og bedst muligt. Derfor giver det rigtig god mening at finde et program, der kan gøre det for dig på en hurtig og sikker måde.
Med MacKeeper og Find & Fix er det eneste, du skal gøre, at klikke en enkelt gang for at sætte gennemgangen af din Mac i gang, og så kan du ellers bare læne dig tilbage. Find & Fix finder og reparerer det, der skal ordnes hurtigt og let, mens du læner dig tilbage og slapper af. Du vil kunne mærke en forskel med det samme efter scanningen er gennemført.

I tvivl? Hjælpen er altid lige ved hånden

Når du henter appen, får du – ud over alle de andre funktioner – også adgang til support. I MacKeeper appen kan du nemlig få hjælp til at løse de problemer, du måtte støde på i forbindelse med din Mac, og der er ikke tale om hverken computergenererede svar eller en FAQ side. Det er rigtige mennesker, der sidder klar til at hjælpe dig med at løse dine Mac relaterede problemer hele døgnet rundt.

Når du én gang har hentet MacKeeper, har du således altid adgang til den hjælpe og support, du måtte får brug for i fremtiden. Det bliver ikke meget lettere – og så er du også sikret det optimale udbytte af din app.

Meget mere end bare MacKeeper

Med MacKeeper får du ikke bare et program, der hjælper dig med at rense din harddisk og puste nyt liv i din gamle Mac. Du får meget, meget mere. Blandt andet:

  • Antivirus: Sørger for at holde din Mac sikker ved at spore og stoppe virusangreb.
  • Adware Cleaner: Opsporer og fjerner uønskede og skadelige programmer.
  • Track My Mac: Lader dig finde og låse din Mac, selv om du ikke har den på dig.
  • Memory Cleaner: Holder styr på din Macs hukommelse.
  • Login Items: Reducerer den tid, din Mac bruger på at starte op.
  • Update Tracker: Sørger for, at du altid har de seneste versioner af dine apps tilgængelig.

MacKeeper har flere end 12 millioner brugere verden over, der regner med programmet, når det kommer til at holde deres Macs sikre. Skal du være en af dem?