Optimer din Mac med MacKeeper

Hvis du er nået dertil, hvor din Mac bare ikke vil samarbejde. Den kører langsom og bliver ved med at minde dig om, at der ikke er mere plads på harddisken, så kræver det lidt mere end bare en gennemsnitlig rensning. Med MacKeeper får du meget mere end bare en app, der hjælper dig Mac til at komme op i fart og præstere bedre. Du giver din Mac en makeover! Du får både opdateringer og en ren, frisk hukommelse at slå dig løs med.

Klik her for at download MacKeeper på Dansk

Hvornår er MacKeeper en god ide for dig?

Der kan være mange tegn på, at din Mac er ved at have brug for et pust frisk luft, og fordi mange Mac-brugere er glade for deres maskiner og har investeret både tid og penge i dem, så skal de gerne holde i mange år.

Hvis du oplever følgende:

  • Er langsom til at åbne og manøvrere rund i forskellige apps
  • Din browser fryser, og det bliver nær ved umuligt at skifte fra en side til en anden
  • Din Macs ’Badebold’ bliver ved med at stå og dreje i uendelighed.

Så er det måske tid til, at du får gjort noget ved din Mac og det, der ligger og gemmer sig og gør den så langsom i optrækket.

Memory Cleaner – optimerer hukommelsen

Der findes rigtig mange programmer, der kan hjælpe dig med at rense harddisken og holde styr på hukommelsen. Men det kræver ofte, at du husker at køre det med jævne mellemrum. Vælger du i stedet MacKeeper, så skal du ikke selv sørge for noget. Memory Cleaner funktionen sørger selv for at opdatere, spore og optimere i real time, så du hele tiden kan mærke en forskel – især når du kører programmer og apps, der optager mange ressourcer.

Memory Cleaner sørger for at holde styr på maskinens hukommelse på løbende basis, uden at filer og indhold tager skade – alt i alt er den en perfekt måde at få forkæle din Mac, efter du har gjort brug af tunge apps og programmer.

Nedbring opstartstiden

Det kan tage ekstremt lang tid for din Mac at starte, når du har haft den lukket ned. Det skyldes i mange tilfælde, at du har for mange programmer, der automatisk åbnes, når du tænder og logger ind på din maskine.

Det er et kæmpe irritationsmoment, men det er også et tegn på, at der muligvis er brug for en rensning iblandt de programmer, der ligger til automatisk opstart. Med MacKeeper kan du tage kontrollen over de programmer, der starter sammen med din maskine. På en let overskuelig liste kan du selv vælge til og fra blandt de programmer, der skal starte, når du logger ind.

Det gør hele processen både lettere og mere overskuelig, fordi du hele tiden har overblikket og kan ændre indstillingerne løbende, hvis dine behov ændrer sig med tiden.

Hold styr på opdateringerne og sikkerheden

Det handler om at være oppe dupperne, hvis du skal holde alle dine apps og programmer up to date. Der findes ingen opdateringer, der kan gemme sig for MacKeeper. Lige meget hvor på din maskine, apps og programmer, der trænger eller har adgang til opdateringer, gemmer sig, så finder MacKeeper dem og sørger for, at du altid har de nyeste og bedste versioner af alle de ting, du har på din Mac.

Med Update Tracker har du altid styr på opdateringer, har de nyeste og bedste sikkerhedsindstillinger, og du kan roligt bruge tiden på noget andet og mere interessant – det bliver ikke meget lettere.

Lad MacKeeper arbejde i baggrunden

Hvis du er vant til at rense din harddisk manuelt eller bruge andre programmer, så ved du også, at det kan tage lang tid, og at du i mange tilfælde er nødt til at lade være med at arbejde eller bruge din maskine, mens det står på – det kan være både irriterende og unødvendigt.

MacKeeper arbejder i baggrunden. Det fungerer ved at gøre arbejdet løbende, så du ikke skal lukke hele din Mac ned på en gang, fordi det hele skal gennemgås. Det er let, og du mærker ikke, at det foregår, undtagen når det hele pludselig går lidt hurtigere. MacKeeper sørger med andre ord for, at din Mac altid kører optimalt, uden at du lægger mærke til indsatsen.

24/7 support ved hånden

Det er ikke kun din maskine, der kan få glæde af MacKeeper, for når du har downloadet appen, får du ikke bare de mange funktioner, der holder din Mac kørende i højeste gear hele tiden. Du får også adgang til support og døgnet rundt.

Oplever du problemer med din Mac, kan du altså få hjælp hele døgnet rundt – og der er ikke tale om hverken præfabrikerede svar, automatiske beskeder eller en side med FAQ. Det er levende mennesker, der sidder klar til at hjælpe dig med dine problemer, når de opstår.

MacKeeper – all inclusive

Det har med andre ord aldrig været lettere at holde din Mac sikker, ren og velkørende, men det er ikke kun de funktioner, der er nævnte ovenfor, du får med, når du downloader MacKeeper. Du får blandt andet også:

Sikkerhedsindstillinger i form af:

  • Antivirus, der holder dig fri for virus og andet malware
  • Adware Cleaner, der sørger for at fjerne malware og uønskede programmer
  • Track My Mac, der giver dig muligheden for at finde og låse din Mac på afstand.

Og rensning i form af:

  • Find & Fix, der finder og fjerner uønskede filer, spam og junk
  • Safe CleanUp, der sikkert og effektivt fjerne uønskede filer
  • Duplicate Finder, der opsnuser og fjerne duplikater af filer, billeder og lignende og på den måde frigør plads på harddisken og i hukommelsen.

Få ny glæde af din Mac ved at lade MacKeeper passe på den og puste nyt liv i den gamle maskine både nu og i fremtiden.