Om android-appen Tripii

Om android-appen Tripii

Er du lærer på en folkeskole, vikar eller kender du en af, der er. Så vil du blive noget så begejstret for Tripii. Det er en app, der hjælper skoler til en bedre udflugt og en bedre skolegang.

Her i artiklen kan du læse om, hvordan appen gør skoledagen nemmere, hvordan du som lærer undgår store og små problemer på og inden udflugten eller studieturen.

Og så kan du se frem til en fantastisk sjov, lærerig og gnidningsfri skoleudflugt, hvor din største bekymring skal være, hvordan du får børnene til at snakke om noget andet end jeres episke tur.

En nemmere skoledag

Der er en masse planlægning og undersøgning, der hører en skoleudflugt og specielt en studietur til.

Giver det mening, der I skal hen? Kommer undervisningen til at være forståelig for børnene? Kommer de til at kunne forstå og være med i alle aktiviteterne. Sådanne spørgsmål bliver nemmere at tage stilling til med Tripii.dk.

Derudover bliver det mere administrative, som jo er dit ansvar, en hel del nemmere. Kommunikationen bliver nemmere, skemaplanlægning bliver nemmere, hvem, hvad og hvor kan komme på en app, så du aldrig er tvivl om, hvad din rolle er.

En skoleudflugt skal være lærerig og underholdende for børnene, det er selvfølgelig udgangspunktet. Men for dig som lærer kommer der mange andre hensyn. Der er et barn, der er utilfreds, sur eller meget udadreagerende, som du bliver nødt til at håndtere. Det skal du have styr på, samtidig med at klassen kan fortsætte relativt ufortrødent.

Det bliver nemmere med Tripii, hvor I lærere kan kommunikere og finde ud af, hvor alle er henne, hvad skemaet siger osv.

Prøv at lege med appen på forhånd, det giver et langt bedre overblik, når I tager afsted på udflugten.

Undgå små og store problemer

Tilbage til udfordringerne, for de er der på skoleudflugten. Det kan specielt være problemer rent logistisk angående, hvor er klassen henne.

Du har lige trøstet et barn, går med bagtroppen eller irettesat et vildt barn, men nu kan du ikke finde de andre. De er ikke der, I havde aftalt at mødes, du kan ikke få svar på dine beskeder, hvad gør du?

Du bruger selvfølgelig den app, I har hentet og planlagt turen i. Der går du simpelthen bare ind og tjekker deres lokation, altså finder frem til, hvor klassen er henne.

Det er ikke altid skemaet kan fortælle dig helt præcist, hvor klassen er på et bestemt tidspunkt, så kan en lokation altid være behjælpelig.

En god skoleudflugt

Og en hjælp behøver du. Skoleudflugter og studieture er sjove, er lærerige er ekstremt underholdende, og ikke kun for børnene. Du er også på Bornholm, i Rom eller på et rensningsanlæg, og det er lige så meget en oplevelse for dig, som det er for børnene.

Der mere planlægning, mere logistik og flere hensyn, lærere skal tage, men det ændrer ikke ved, at det også er sjovt for jer at være med. Det er ikke bare et arbejde, der skal håndteres, det er en udflugt for hele klassen, hvor I kommer hinanden ved, og en udflugt de måske aldrig glemmer.