Løs problemer med Mac programhukommelse nemt og hurtigt

Der er intet værre end når computeren pludselig bliver langsom, brugere længere tid på at starte op, eller at du skal vente hver gang, du har givet en kommando. Heldigvis kan det nemt og hurtigt løses med programmet MacKeepers Find & Fix funktion, med hvilken du kan rydde op i din programhukommelse og frigøre hukommelse igen.

Læs med her og find ud af – skridt for skridt – hvordan du kommer gennem processen.

Find & Fix – sådan fungerer det

Det smarte ved Find & Fix er, at alle værktøjer scannes på én gang, så du kan fikse de relevante problemer med et par enkelte klik.

Find & Fix er inddelt i kategorierne oprydning, performance, privatliv og sikkerhed, som giver dig et nemt overblik over de forskellige domæner, programmet kan rydde op i. Hver kategori benytter en særlig gruppe af MacKeeper funktioner til at scanne og løse problemer på din Mac.

Du kan bruge Find & Fix til at scanne alle kategorier på én gang eller gå dem igennem funktion for funktion.

Den hurtigste måde at tjekke din Mac for problemer er ved at køre Find & Fix. Den kører hurtigt alle scanninger for funktioner i samme vindue og tildeler hver af dem en status, så du har det fulde overblik over din Macs tilstand inden for ganske kort tid.

For at tjekke din egen Mac for problemer, skal du følge disse skridt:

  1. Åbn MacKeeper, og vælg Find & Fix øverst til venstre i menuen.
  2. Klik på den blå knap, som hedder ”start scan”. Den er nederst i MacKeeper vinduet, når du har programmet åbent. Husk: Hvis du trykker ”stop scan”, mens scanningen er i gang, gemmes dine scanningsresultater ikke!.
  3. Når scanningen er færdig, kan du se resultaterne af undersøgelsen. Samtidig kan du se din MacKeeper status og meddelelser fra Apple kundesupport i menuen til højre i vinduet.
  4. Hvis du ønsker flere information om din MacKeeper status, kan du klikke på spørgsmålstegnet ved siden at statussen. Du burde da kunne se din MacKeeper status forklaret i en pop-up notifikation, som vises på skærmen.

Sådan løser du problemer fundet på din Mac

Når du kender din MacKeeper status, kan du fortsætte med at løse de eventuelle problemer, som scanningen har fundet frem til. Du kan enten løse dem alle på en gang eller gennemgå dem enkeltvis.

Hvis du gerne vil vide mere om hvert enkelt problem og løsning individuelt, skal du gøre følgende:

  1. Klik på ”details” under en af de fire kategorier
  2. Klik på de problemer, som findes under hvert kategorinavn i panelet til venstre.
  3. Tjek den korte beskrivelse af problemet til højre for at læse mere om, hvad problemerne betyder.
  4. Undersøg andre kategorier ved at skifte mellem fanerne øverst i vinduet.
  5. Klik på navnet på den kategori, du vil vide mere om.
  6. Når du klikker på ”details” ved siden af problemdefinitionen, vil du automatisk komme ind på den relevante kategoriside. Følg instruktionerne for at løse specifikke problemer, køre en scanning af kategorien eller installere nødvendige funktioner.