Gør din Mac mere sikker med gratis Avast Security antivirusprogram

Når man surfer på nettet, kan man hurtigt glemme, at der findes mennesker og programmer der er ude efter ens data, passwords og oplysninger. Hvis de forkerte folk får fingrene i disse ting, kan man hurtigt komme ud i problemer, og derfor er det en god idé at installere et antivirusprogram på sin Mac. Hertil kan det gratis antivirusprogram Avast Security med fordel bruges, da det vil gøre, at du trygt kan surfe rundt på nettet uden bekymringer. Men denne type antivirusprogram kan meget mere end bare at beskytte dig mod ondsindede vira fra nettet. Læs med her og find ud af alle fordelene ved Avast Security.

Vær sikker på nettet

Der er mangle trusler på nettet, hvis man bare surfer rundt uden beskyttelse. Ting som malware kan give dig virus og give andre med onde hensigter adgang til din Mac. Hvis dit WiFi-netværk ikke er sikret, kan de også få adgang herigennem. Hvis de kommer helt igennem, kan de stjæle dine oplysninger, for eksempel informationerne på dit betalingskort eller adgangskoder til andre hjemmesider.

Beskyttelse på 3 fronter

Det gratis sikkerhedsprogram beskytter dig på 3 fronter, sådan at du frit kan bruge din Mac til at navigere rundt på nettet, besvare mails og generelt bare kan føle dig tryg på nettet. Det beskytter mod nye malware som vira, trojanske heste og spyware, men kan også scanne din Mac for at se om du allerede er inficeret med skjulte trusler.

Avast Security kan gøre det mere sikkert for dig at navigere selv på websider, der normalt er pålidelige. Disse kan nemlig også sagtens blive hacket, så du bliver snydt til at downloade noget, der ikke var meningen, at du ville have på din Mac. Med Avast bliver du advaret om usikre websteder, downloads, og det forhindrer at du bliver udsat for uønskede småting på din Mac.

Derudover beskytter Avast Security også dit WiFi-netværk fra uønskede besøgende. Dit netværk og alle enheder med adgang til dette bliver scannet, for at mindske risikoen for at hackere kan få adgang til dine personlige data eller kunne hacke sig ind i din Mac.

Bliv ekstra beskyttet med et endnu stærkere skjold

Hvis du er meget nervøs for, om dine data bliver stjålet, eller om der er ubudne gæster på dit netværk, kan du med Premium Avast Security få en advarsel, hvis netværket infiltreres af andre end dem, du giver tilladelse til det. Dette forhindrer også dine naboer i at koble sig på dit netværk og sænke din hastighed, som du jo hellere selv vil kunne styre.

Premium beskytter også mod ondsindet ransomware, hvor dine data kan blive stjålet og krypteret af hackere, der forlanger penge for at give dig dine data, billeder eller andre minder tilbage til dig igen. Avast Security er for dig, der gerne vil være ekstra sikker på nettet og trygt kunne surfe rundt uden at skulle bekymre dig om noget som helst.