Fjern adware med Mackeeper

Din computer kan i dag hurtigt blive indtaget af forskellige uønsket programmer eller ondsindede adware. Mackeeper er et program, som er designet til at kunne opspore og registrere reklameprogrammer, som har indtaget din Mac. Mackeeper er en funktion, som hjælper dig med at rense din computer og fjerne diverse adware fra din computer.

Adware kommer på uanmeldt besøg  

Adware er kendt som nogle ondsindede og uønskede programmer på ens computer. Det er en software, som bruges til at reklamere. Når din computer er ramt af en adware, så forårsager det reklamelinks popper uanmeldt op. Disse ondsindede programmer kan tilføje irriterende reklamer på din egen Mac.

Uden dit samtykke kan denne adware også åbne programmer, som du ikke har givet tilladelse til. En adware henter oplysninger af dine søgninger, samt hvad du ellers foretager dig på din Mac. For at forhindre dette sker, er det en god ide at installere Mackeeper på din Mac.

Fjern adware fra din computer med bare to klik

Mackeeper er et online program, som hjælper dig med at komme af med de ondsindede programmer og reklamer. Det er et kraftfuldt system, som er meget enkelt at bruge. Du kan bare med to klik forhindre, at uanmeldte reklamer dukker op igen. For at skanne din Mac for adware skal du følge 4 trin:

  1. Gå til internet sikkerhed, og åbn Adware fjerner på det venstre panel.
  2. Klik en enkelt gang på den blå start skanner knap, som ligger i bunden af det højre panel.
  3. Når skanningen er ovre, så kan du se en liste af alle de adware, der fundet på din Mac.
  4. Når du har set listen, så klikker du på den blå slet knap, hvorefter alle adwarens vil blive fjernet.

Følger du disse enkelte trin, så er du sikret en sikker Mac. Det er en let og forholdsvis enkelt måde at få din Mac renset ud. Det er en guide, som alle kan følge, da det bare er to enkelte klik på din Mac.

Hvad finder den på computeren?

Det er en del af Mackeeper’s standard, at de vælger alle adwareinfektioner, der er fundet på ens Mac. Det vil anbefales, at man fjerner alle adware emner, der findes på din Mac. Dette er for at sikre din Mac, da der ikke skal tages nogle chancer. Hvis du ved, hvilke adware du ikke vil fjerne, så kan dette også lade sig gøre. Det eneste, du skal gøre, er at fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet ”tjek alle”. Du skal dog være opmærksom på, at det anbefales kraftigt, at du sletter alle adware elementer på din Mac.

Mackeeper – en sikker løsning

Mackeeper er en blanding mellem Mac antivirus og Mac adware. Mackeeper er derfor en meget kraftig løsning, som giver en ultimativ sikkerhed til din Mac. Du skal derfor ikke længere være bange for, om din Mac bliver ramt af en virus eller adware igen. Du kan have ro i sindet og bruge Mackeeper’s internet sikkerhed, da den holder din Mac fri for trusler.